Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пункт пропуску

Четвер, 23 листопада 2023, 13:00

У Польщі на заблокованому кордоні помер український водій

пункт пропуску

Випадок стався у черзі на пункт пропуску "Корчова-Краківець", відомо, що машина померлого водія на харківських номерах.

Про це в етері Суспільне заявив віцепрезидент Асоціації міжнародних автоперевізників Володимир Балін.

У Польщі на стоянці неподалік пункту пропуску "Корчова-Краківець", де відбувається страйк польських перевізників, помер ще один український водій.

"Сьогодні вранці отримали інформацію, що сьогодні вночі помер водій у Корчові на стоянці. Це, на жаль, вже другий летальний випадок з початку блокади. Я розумію, що скоріше за все причини там фізіологія, але так чи інакше, стрес, який вони отримують через цей страйк, через те, що вимушені жити в кабінах і незрозуміло коли вони зможуть попасти в Україну, додає негативу і спричинює певні ситуації. Там уже будуть розбиратися медики і правоохоронні органи, але факт є" — поянив Володимир Балін.

За його словами, у померлого водія машина на харківських номерах. Він також зазначив, що знає ім'я водія, але не назвав його.

Нагадаємо, 6 листопада, польські перевізники розпочали акцію з перекриття пунктів пропуску на кордоні з Україною. А наприкінці жовтня вони погрожували перекрити всі пункти пропуску з українською стороною до кінця року.

Раніше на заблокованому польському кордоні створили штаб допомоги українським водіям, а поляки почали блокувати рух вантажівок з пальним та гуманітарною допомогою.

Сьогодні Верховна Рада звернулась до парламенту Польщі з проханням допомогти розблокувати кордон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.