Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

леокарт

Понеділок, 27 листопада 2023, 14:56

Майже 7 тисяч львів'ян вже придбали транспортну карту Леокарт

леокарт

Понад 2000 транспортних карток "Леокарт" придбали студенти.

Про це сьогодні під час засідання Комісії транспорту, зв'язку та міської мобільності Львівської міськради повідомив директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк.

За його словами, станом на сьогодні у Львові мешканці придбали вже 6800 тисяч транспортних карток "Леокарт". В основному львів'яни міста купляли картки у кіосках "Інтерпрес", менше у терміналах EasyPay.

Однак, він наголосив, що пасажири, які купили карту, але не поповнили депозит, не зможуть нею користуватися, оскільки вона вважається неактивною.  

"Деякі наполегливі мешканці хотіли купити чисту карточку без активіції, продали близько 10 таких карток. Таким мешканцям необхідно поповнити свій депозит, оскільки їхня карта неактивна. Пасажир не зможе її використовувати. Тому наголошую, що людям при отриманні карти, треба пройти всю процедуру до кінця. При покупці карти за 60 грн, необхідно внести депозит у розмірі 10 грн і поповнити карту на суму від 1 гривні" – пояснив Микола Власюк.

Він також додав, що за 10 днів продажу понад 2000 транспортних карток придбали студенти.

Станом на сьогодні у Львові діє 40 пунктів продажу на основних зупинках громадського транспорту та 550 точок поповнення. Користуватися ними можна буде з 11 грудня.

Зазначимо, раніше Микола Власюк під час брифінгу повідомляв, що загалом у Львові закупили майже 600 тисяч карток.

Нагадаємо, у Львові запровадили два типи транспортних карток Леокарт. Пасажири можуть придбати персоналізовану або анонімну карту.

Додамо, Львові вартість проїзду у всьому громадському транспорті планують підняти до 20 гривень. 8 листопада виконавчий комітет Львівської міськради затвердив рішення про затвердження безготівкової оплати проїзду на усіх міських маршрутах з 11 грудня. З впровадженням е-квитка скасують місячні абонементи у трамваях та тролебусах 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.