Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 28 листопада 2023, 12:08

У Львівській міськраді планують створити нове комунальне підприємство

Львів

У міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують створити у Львові нову комунальну установу "Простір можливостей святого Антонія".

Про це йдеться у проєкті ухвали, яку опублікували на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 22 листопада 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують створити у Львові нову комунальну установу "Простір можливостей святого Антонія".

Згідно з документом, КУ "Простір можливостей святого Антонія" займатиметься підлітками та молоддю з особливими освітніми потребами.

"З метою надання комплексу розвиткових, соціальних, культурних та освітніх послуг (у частині допрофесійної підготовки та трудової адаптації), спрямованих на створення умов для всебічного розвитку підлітків та молоді з особливими освітніми потребами, у тому числі з інвалідністю, створити комунальну установу "Простір можливостей святого Антонія" – йдеться в проєкті ухвали.

 

Також депутати планують доручити департамент розвитку Львівської міськради затвердити статут КУ "Простір можливостей святого Антонія" та здійснювати видатки на її утримання за кошти бюджету Львівської МТГ.

Нагадаємо, наприкінці вересня цього року депутати погодили скорочення чисельності працівників Львівської міської ради на 20%. Загалом у міськраді планують змінити загальну чисельність працівників мерії, ліквідувавши 380 посад, – до 1471.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.