Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 28 листопада 2023, 15:44

Львівська міськрада пожертвує 125 бригаді Ford Transit з балансу ЛКП "Спортресурс"

Львів

У міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують передати 125 бригаді тероборони авто Ford Transit, що перебуває на балансі ЛКП "Спортресурс".

Про це йдеться у проєкті ухвали, яку опублікували на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 27 листопада 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про передачу транспортного засобу.

Згідно з документом, йдеться про авто Ford Transit 2017 року випуску, що перебуває на балансі ЛКП "Спортресурс". У міськраді планують безплатно передати його на баланс ЛКП "Ратуша-сервіс", яке повинне укласти договір пожертви й передати автівку 125-ій окремій бригаді територіальної оборони ЗСУ.

Авто передають за зверненням командира 216 батальйону 125-ї окремої бригади територіальної оборони, зареєстроване у Львівській міській раді від 8 серпня 2023 року.

"З метою раціонального використання транспортного засобу міська рада ухвалила: передати з балансу ЛКП "Спортресурс" безоплатно на баланс ЛКП "Ратуша-сервіс" транспортний засіб Ford Transit 2017 року випуску.

ЛКП "Ратуша-сервіс" безоплатно прийняти на свій баланс транспортний засіб та безоплатно передати у власність (на баланс) шляхом укладення договору пожертви 125-ій окремій бригаді територіальної оборони" – йдеться в проєкті ухвали.

Автівку планують переобладнати у "мобільний шиномонтаж" для ремонту та евакуації несправних авто у зоні бойових дій.

 

Зазначимо, ЛКП "Спортресурс" займається реконструкцією старих та будівництвом нових спортивних споруд, сприянням розвитку масового спорту, професійного спорту тощо.

У січні 2021 року Ростислав Зелик очолив ЛКП "Спортресурс" замість Ігоря Самотія, якого звільнили через побиття людини і порушення ПДР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.