Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування у Львові

Середа, 29 листопада 2023, 11:33

На Замарстинівській у Львові відкриють новий паркувальний майданчик на 26 місць

паркування у Львові

З грудня на вул. Замарстинівській запрацює новий паркувальний майданчик.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.  

З 1 грудня у Львові запрацює ще один майданчик для платного паркування авто на вул. Замарстинівській (від вул. Гайдамацької до Торф’яної) загальною кількістю 26 місць, 3 з них – для осіб з інвалідністю.

Відповідно до результатів конкурсу, оператором парковки є ЛКП "Львівавтодор".

Майданчик розташований у 4 зоні паркування та працюватиме з понеділка до п'ятниці з 8:00 до 20:00 год. Тариф: 5 грн/год.

"Найближчі термінали EasyPay для оплати готівкою розташовані на вул. Замарстинівській № 43 (супермаркет "Рукавичка") та №79 (у приміщенні протезно-ортопедичного центру).

Оплатити можна і безготівково – відсканувавши камерою телефону QR-код на інфощиті – через веб-сторінки EasyPay, UNIP та через завантажені застосунки EasyPay, Приват24, UNIP" – наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

Крім того, діє пільговий абонемент і пільговий тариф за 3 грн/год – для мешканців будинків, безпосередньо прилеглих до майданчика. 

Додамо, у міськраді пропонують підняти тарифи на паркування у Львові та зробити його платним у всіх зонах й у вихідні дні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.