Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

травмпункт

Четвер, 30 листопада 2023, 09:44

Через ожеледицю майже 90 львів'ян потрапили у травмпункти

травмпункт

Серед постраждалих 14 львів'ян госпіталізували з травмами, отриманими на вулицях міста.  

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

За добу до травмпунктів Першого медичного об’єднання Львова звернулося 87 пацієнтів, які травмувалися на вулиці через негоду. З них 14 – госпіталізували.

Зверталися мешканці, переважно з такими травмами, як переломи велико- та малогомілкових кісток ніг, променевої та ліктевої кістки руки, із забоями мʼяких тканин, пошкодженням зв'язок, а також множинними забоями різних ділянок тіла.

"За першу добу зимової негоди до нас звернулось майже втричі більше пацієнтів, ніж торік, а саме 87 осіб. Персонал трампунків працював з наднавантаженням. Кожному пацієнту ми проводили рентгенологічне обстеження, їх оглядали вузькопрофільні спеціалісти. За потреби, робили електрокардіограму та забір аналізів" – пояснює завідувач відділення невідкладної допомоги лікарні святого Пантелеймона, Сергій Іщук.

Львів'янам нагадають куди можна звернутися у таких випадках. Адреси травмпунктів Першого медичного об’єднання Львова: вул. Миколайчука, 9 (лікарня святого Пантелеймона), вул. Навроцького, 23 (лікарня святого Луки) вул. Орлика, 4 (дитяча лікарня святого Миколая). 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.