Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Львівська митниця

Четвер, 30 листопада 2023, 13:45

На кордоні з Польщею в мешканця Львівщини виявили прикраси та годинники Rolex на 12 мільйонів

контрабанда

У "Шегині  митники затримали мешканця Львівщини, який намагався перемістити ювелірні вироби з діамантами та годинники Rolex.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 29 листопада, у пункті пропуску "Шегині – Медика" митники затримали 50-річного мешканця Львівщини, який повертався в Україну із Польщі через пішохідний перехід та намагався незаконно перемістити прикраси з діамантами та годинники Rolex на 12 мільйонів гривень.

"Для проходження митного контролю чоловік обрав смугу руху "зелений коридор", чим заявив, що не переміщую товарів, обов’язкових для декларування та оподаткування. Однак під час огляду його валізки працівники митниці виявили 15 наручних годинників Rolex, 7 каменів – діамантів, 17 ювелірних виробів з дорогоцінного металу білого кольору: каблучки, підвіски, сережки, кольє, браслети" – йдеться у повідомленні. 

За цим фактом митники склали адмінпротокол за ч.2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України). Санкція статті тягне за собою накладення штрафу в розмірі 30% вартості цих товарів.

Товар,орієнтовною вартістю понад 12 мільйонів гривень, вилучили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.