Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівводоканал

Четвер, 30 листопада 2023, 14:40

Львівводоканал витратить майже чотири тисячі гривень на калькулятори

Львівводоканал

Львівводоканал замовив за 3 546 гривень 10 настільних калькуляторів у фірми з Запоріжжя.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" провело тендер у системі ProZorro на придбання калькуляторів, які переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2023 року.

Участь у аукціоні взяли ТзОВ "Біном" та підприємець Олександр Федоров, які запропонували надати комунальному підприємству калькулятори за 3 546 грн й 3 968,50 грн відповідно. Переможцем торгів обрали ТзОВ "Біном", а очікувана вартість послуг становила 6 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має поставити "Львівводоканалу" 10 настільних 12-ти розрядних калькуляторів з пластиковим корпусом та гарантією 6 місяців.

Вартість одного калькулятора в комунальному підприємстві обрахували у 600 грн.

За даними аналітичної системи YouControl, , ТзОВ "Біном" зареєстроване з 1995 року у Запоріжжі, займається неспеціалізованою гуртовою торгівлею. Власниками компанії є мешканець Запоріжжя Олексій Парушев та мешканець Чернігівщини Микола Мірошниченко.

Додамо, у жовтні цього року "Львівводоканал" замовив за 5,5 мільйона гривень автомобіль-паливозаправник у фірми з Києва, а у червні – десять мобільних телефонів зі сканером обличчя та сканером відбитків пальців за 99 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.