Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

лікарня Львова

П'ятниця, 1 грудня 2023, 12:35

Львівська міськрада додатково виділить понад мільйон гривень на харчування військових у лікарнях

лікарня Львова

Сумарно вся вартість харчування становитиме 300-320 грн на одну людину на день.

Про це під час комісії охорони здоров'я та соціального захисту Львівської міськради повідомила керівниця Управління охорони здоров'я Львівської міської ради Марта Матюшко.

Вчора, 30 листопада, комісія розлянула звернення управління охорони здоров’ястосовно збільшення видатки Міської програми забезпечення покращеного харчування військовослужбовців, які проходять лікування (реабілітацію) у закладах охорони здоров’я Львівської міської територіальної громади на суму 1 351 500 грн.

"Це з розрахнку буде 235 грн харчування 1-го військовослужбовця в день, а решту за кошти лікарні, тобто сумарно вся вартість харчування становитиме 300-320 грн на одну людину. Там вже бути 6-ти разове харчування" – пояснила Марта Матюшко.

Як зазначили, ця сума розрахована на харчування 300 військовослужбовців в день протягом 34 дні.

Нагадаємо, у березні цього року депутати Львівської міськради підтримали програму забезпечення покращеного харчування військовослужбовців у лікарнях Львова.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.