Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Петро Адамик

Фб П. Адамика

П'ятниця, 1 грудня 2023, 16:15

Петро Адамик ініціює популяризацію регбі у львівських школах

Петро Адамик

Під час зустрічі за участі управління спорту, управління освіти Львівської міськради та президента Федерації регбі Львівщини Петра Адамика обговорили можливість залучення школярів Львова до занять з регбі.

Сьогодні, під час робочої зустрічі за участі управління спорту, управління освіти Львівської міськради, Президента Федерації регбі Львівщини Петра Адамика та тренерів обговорили можливість залучення школярів Львова до занять з регбі.

Це можливість залучити дітей шкільного віку до занять спортом, а також тренерів для проведення методико-навчальної роботи з вчителями фізичної культури.

"Повномасштабне вторгнення та тривала війна призупинили нашу ініціативу з популяризації регбі у школах. Необхідність давати відсіч ворогу зумовлює видатки на першочергові потреби громади оборонного характеру, однак, також повинен відбуватися і розвиток громади, а формування здорового молодого покоління є нашим першочерговим завданням сьогодні. Регбі – динамічний вид спорту зі значним фізичним навантаженням. Однак, головне, чого навчає гра у регбі – це приймати правильне рішення у стресовій ситуації. Останнє є вкрай важливим аспектом у процесі виховання молоді. Саме тому ми сьогодні з колегами зустрілися, аби напрацювати відповідний план дій для популяризації регбі серед львів'ян, – зазначив Петро Адамик.

Нагадаємо, що Ухвалою Львівської міської ради № 515 від 26.05.2016 року затвердили Програму розвитку регбі-5 у загальноосвітніх навчальних закладах м. Львова на 2016-2017 роки. Метою розроблення та прийняття Програми були розвиток, популяризація фізичної культури та спорту, зокрема регбі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.