Петро Адамик ініціює популяризацію регбі у львівських школах

пʼятниця, 1 грудня 2023 р. о 16:15
Петро Адамик ініціює популяризацію регбі у львівських школах
Фб П. Адамика
Петро Адамик

Під час зустрічі за участі управління спорту, управління освіти Львівської міськради та президента Федерації регбі Львівщини Петра Адамика обговорили можливість залучення школярів Львова до занять з регбі.

Сьогодні, під час робочої зустрічі за участі управління спорту, управління освіти Львівської міськради, Президента Федерації регбі Львівщини Петра Адамика та тренерів обговорили можливість залучення школярів Львова до занять з регбі.

Це можливість залучити дітей шкільного віку до занять спортом, а також тренерів для проведення методико-навчальної роботи з вчителями фізичної культури.

"Повномасштабне вторгнення та тривала війна призупинили нашу ініціативу з популяризації регбі у школах. Необхідність давати відсіч ворогу зумовлює видатки на першочергові потреби громади оборонного характеру, однак, також повинен відбуватися і розвиток громади, а формування здорового молодого покоління є нашим першочерговим завданням сьогодні. Регбі – динамічний вид спорту зі значним фізичним навантаженням. Однак, головне, чого навчає гра у регбі – це приймати правильне рішення у стресовій ситуації. Останнє є вкрай важливим аспектом у процесі виховання молоді. Саме тому ми сьогодні з колегами зустрілися, аби напрацювати відповідний план дій для популяризації регбі серед львів'ян, – зазначив Петро Адамик.

Нагадаємо, що Ухвалою Львівської міської ради № 515 від 26.05.2016 року затвердили Програму розвитку регбі-5 у загальноосвітніх навчальних закладах м. Львова на 2016-2017 роки. Метою розроблення та прийняття Програми були розвиток, популяризація фізичної культури та спорту, зокрема регбі.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024