Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міська рада

Понеділок, 4 грудня 2023, 13:49

Львівська міськрада виділятиме військовим 500 гривень на абонентами у фітнес-клуби

Львівська міська рада

Згідно з програмою підтримки, визначили, що послуга складатиме 1000 грн для людини, з них половину оплачує фітнес-клуб, іншу половину міськрада.

Про це сьогодні повідомили під час засідання Комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв'язків Львівської міськради повідомив начальник управління спорту Львівської міської ради Антон Нікулін.

Сьогодні, 4 грудня, комісія прийняла звернення управління спорту про погодження проєкту ухвали "Про затвердження Програми підтримки військовослужбовців – учасників бойових дій та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України Львівської міської територіальної громади на оплату послуг фітнес-клубів на 2024-2025 роки".

За його словами, близько 30 фітнес-клубів Львова вже погодилися працювати за цією програмою.

"Зараз ми підписуємо договори з фітнес-центрами, які будуть надавати цю послугу. Ми з ними зустрілись і вони як соціально-відповідальний бізнес заходять в колаборацію з міськрадою. Ми визначили послуга буде складати 1000 грн для людини, 500 грн оплачують фітнес-центри, інші 500 грн бере зобов'язання на себе Львівська міська рада. Людина приходить, показує довідку, оплачує свої 500 грн, і в кінці місяця ми ті 500 грн людині на карточку повертаємо" – пояснив Антон Нікулін.

Загалом, у програмі розраховані кошти на 833 людини відповідно до статистики відвідувань фітнес-центрів. Як зазначив Антон Нікулін, планують виділити 5 мільйонів гривень, однак ця сума ще не закладена до бюджету.

Нагадаємо, 22 листопада опублікували проєкт ухвали, в якому розробили програму підтримки військових, де передбачили для них оплату послуг фітнес-клубів Львова на 2024-2025 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.