Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Козицького

Понеділок, 4 грудня 2023, 15:47

Львівська ОВА за 600 гривень придбає книгу про секретність у держорганах

Максим Козицький

Львівська ОВА замовила за 594 гривні книгу про забезпечення режиму секретності в державних органах, установах і організаціях.

Львівська ОВА провела тендер у системі ProZorro на закупівлю книги "Порядок організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах в установах і організаціях", яку підрядник повинен доставити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 4 грудня, участь у ньому взяло державне підприємство "Інфотех", яке й обрали переможцем торгів. Вартість закупівлі склала 594 грн.

Згідно з закупівлею, Львівська ОВА замовила одну книгу "Порядок організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах в установах і організаціях".

За даними аналітичної системи YouControlДП "Інфотех" зареєстроване з 2006 року у Києві, займається комп'ютерним програмуванням та друкуванням газет й іншої продукції. Заснвником підприємства є Міністерство внутрішніх справ України.

Додамо, раніше Львівська ОВА замовила за 299 тисяч гривень подарункові набори з кондитерськими виробами, а також за 19 тисяч гривень придбала подарункові картхолдери та брелки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.