Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

молодіжний центр Pixlab

Фб Варта Львів

Прес-реліз,   Вівторок, 5 грудня 2023, 11:41

Прокачай свої дизайнерські, блогерські скіли

молодіжний центр Pixlab

На вул. Городоцькій, 285 працює комунальний заклад Pixlab, який входить в мережу молодіжних просторів ТВОРИ.

Бажаєте опанувати дизайн? А може стати відомим блогером, а для цього потрібна дороговартісна техніка? Ми вам допоможемо. Безкоштовно! І це не реклама приватних курсів, а реальна можливість від комунального закладу Pixlab на вул. Городоцькій, 285, який входить в мережу молодіжних просторів ТВОРИ!

Бо це – простір дизайну та медіа, а його місія – стати платформою для взаємодії міста та дизайн середовища. Pixlab відчинив свої двері 2 квітня 2022 року, уже в час повномасштабної війни. Адже за що воюємо? Чи не за нашу ідентичність, культуру, можливість жити і творити? А до того було понад п’ять років ремонту приміщення, яке колись слугувало кінотеатром, потім клубом "Арлекіно", а згодом його передали в оренду.

Однак у мікрорайоні Сигнівка бракувало культурних просторів, де б молодь могла б проводити своє дозвілля.

"На початку минулої каденції я підняв питання про перепрофілювання цього приміщення для потреб громади. Адже цьому мікрорайону вкрай потрібні сучасні простори для молоді. За цей час були проведені тендери, розроблено ПКД, капітальний ремонт, закуплено меблі. Дякую за підтримку колегам – депутатам, голові бюджетної комісії Наталії Шелестак, працівникам міськради, усім, хто вболівав за справу. Об’єднавши наші зусилля, ми змогли дійти до такого бажаного фіналу.

З часу відкриття закладу тут проводиться багато цікавих івентів та проєктів, також у цьому ж приміщенні розміщена бібліотека, в якій відбуваються зустрічі з творчими людьми. Тож запрошую усіх охочих у наш новий, сучасний молодіжний центр!" – зазначив розповів депутат Львівської міської ради фракції ВАРТА Тарас Ворко.

Тепер у просторі дизайну та медіа працюють "швидкозаймисті" люди, як вони себе називають, що готові реалізувати ідею, в яку вони вірять, і боротись за неї до кінця. Отож ви можете бронювати Pixlab під свою подію:

- якщо хочете просувати свій YouTube-канал, тут знайдете собі приміщення, техніку і менторську підтримку;

- якщо прагнете передати знання або поділитись в таких напрямках, як дизайн, медіаосвіта, у Pixlab є обладнаний клас та open SPACE з великим екраном.

Адреса: Львів, вул.Городоцька, 285, тел. 050 8818202

Додамо, перед тим, як стати простором дизайну та медіа, Pixlab як проєкт був соціальною школою дизайну, а вже потім трансформувався в один із просторів мережі ТВОРИ!, до якого входять також: МолоДвіжЦентр, Lviv Open Lab та Urban Camp.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.