Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

lypneva.com

Середа, 13 березня 2013, 00:36

Слухання стосовно громадського транспорту пройшли без львівських перевізників

Перевізнки не відгукнулися на запрошення на громадські слухання про доцільність підняття тарифів на перевезення у громадському транспорті та введення електронного квитка, які відбулися сьогодні, 12 березня, у приміщенні Личаківської райради.

Як Варіанти повідомляли раніше, ініціатори громадських слухань запросили до участі обговорення доцільності підняття цін на тарифи перевізників представників управління транспорту, управління інвестиційної політики Львівської міськради, перевізників, а також депутатів міськради від профільної комісіі.  

Представник  урбан-руху "lypneva" Дем'ян Данилюк розповів про переваги електронного квитка, серед яких є облік пасажирів, який дозволить дізнатися прибуток маршруту та встановити обгрунтовані ціни на послуги перевізників.

На впровадження цієї системи потрібно більше 50 млн. грн.

Депутат Андрій Карбовник заявив, що місто не може дозволити взяти кредит на реалізацію електронного квитка адже Львів має без того багато боргів. Проте Карбовник так і не запропонував альтернативи е-квитку.

Громадскість неоднозначно відреагувала на електронний квиток, але всі проти підняття цін та за кращий сервіс у громадському транспорті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.