Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

забудова на вул. Мазепи

city-adm.lviv.ua

Середа, 6 грудня 2023, 11:02

На Мазепи можуть звести новий житловий комплекс з будівлями ринкової інфраструктури

забудова на вул. Мазепи

Львівська міськрада планує дозволити розділити ділянку на вул. Мазепи для будівництва торгово-офісний центрів та житлового будинку.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 22 листопада 2023 року.

На сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали про затвердження ТзОВ "СВ" технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання ОСББ "Тополіс", фізичним особам-підприємцям Оксані та Олені Тістикам, а також ТзОВ "Алькор ЛТД" земельних ділянок в оренду на вул. Гетьмана І. Мазепи, 25-а, 25-б, 25-е, 25-д, 25-є.

Йдеться про поділ земельної ділянки площею 0,4511 га, що на вул. Гетьмана І. Мазепи, 25-а й 25-б на земельні ділянки:

- площею 0,1515 га, у тому числі площею 0,0825 га;

- площею 0,0880 га;

- площею 0,2116 га, у тому числі площею 0,0077 га.

Також депутати планують надати ТзОВ "Алькор ЛТД" земельну ділянку площею 0,1515 га в оренду на 5 років для будівництва будівель ринкової інфраструктури; Оксані та Олені Тістикам – земельну ділянку площею 0,0880 га в оренду на 10 років для будівництва офісних будівель, а ОСББ "Тополіс" – земельну ділянку площею 0,2116 га в оренду на 5 років для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Нагадаємо, у листопаді цього року 

Львівський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову Львівської міської ради до виконавчого комітету міськради у якому йшлося про скасування рішення щодо забудови ТзОВ "СВ" території на вул. Гетьмана Мазепи, 25-а, 25-б у Львові.

Зазначимо, засновниками ТОВ "СВ" є брати Володимир Тістик та Ярослав Тістик, які раніше були депутатами від ВО Свобода у Львівській міськраді та Львівській облраді. Будфірму ТзОВ "Алькор ЛТД" вони заснували у 2022 році у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.