Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП "Лев"

Четвер, 7 грудня 2023, 09:59

ЛКП Лев на два тижні закриють на плановий карантин

ЛКП "Лев"

З 1 січня по 15 січня підприємство проводитиме дезинфікцію і знезараження приміщень та інвентарю.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

На початку 2024 року у Львівському комунальному підприємстві "Лев" вводять обов’язковий карантин терміном на 14 календарних днів. Традиційно під час двотижневого карантину дезинфікують і знезаражують приміщення та інвентар.
 
На цей час підприємство буде реагувати лише на ургентні випадки та приймати тварин у разі травм чи покусів.

Як зазначили працівники ЛКП "Лев", на підприємстві відбувається постійний потік безпритульних тварин, які потенційно можуть бути заражені небезпечними захворюваннями. Тому, щоб запобігти розповсюдженню інфекції, усі приміщення, транспортні засоби, клітки та робочий інвентар продезинфікують.

"Зараз у ЛКП "Лев" перебувають близько 50 собак. Ми працюємо за таким принципом, що тварина може перебувати у притулку 21 день, протягом цього часу їй шукають нову домівку та господаря. Якщо це не вдалося зробити, тварину мають відпустити на місце відлову незалежно від пори року. Але ми не відпустимо жодного хворого підопічного без влаштування у сім’ю або ж передачі на перетримку" – розповідають у ЛКП "Лев".

До звичайного режиму підприємство повернеться з 15 січня 2024 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.