Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

садочок у Львові

Четвер, 7 грудня 2023, 10:25

До одного із садочків Львова добудують новий корпус з панорамними вікнами

садочок у Львові

На території садка на вул. Кос-Анатольського, 8 зведуть новий корпус на 80 дітей.

Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

У вівторок, 5 грудня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.
 
 
Згідно рішення, у Львові за кошти благодійника збудують новий корпус муніципального садочка на вул. Кос-Анатольського, 8. Приміщення розраховане на 80 дітей. Корпус буде з’єднаний переходом з інфраструктурою вже існуючого садка, в якому є харчоблок, актова зала та інші об'єкти.
 
 
За словами Антона Коломєйцева садок збудують із сучасних матеріалів, він матиме панорамні вікна. Це дасть можливість збудувати його у короткі терміни.
 
 
Нагадаємо, раніше у міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують встановлення модульних садків у межах вже наявних закладів дошкільної освіти Львова.

Додамо, 29 листопада Львівській місьраді повернули право видавати містобудівні умови 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.