Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску "Ягодин"

dpsu.gov.ua

Понеділок, 11 грудня 2023, 15:09

Один з пунктів пропуску на кордоні з Польщею відкрили для вантажівок

пункт пропуску "Ягодин"

У пункті пропуску "Дорогуськ – Ягодин" розпочали оформлення великовагових вантажівок.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

Від сьогодні, 11 грудня, пункт пропуску "Дорогуськ – Ягодин", що у Волинській області, відкрили для проїзду вантажівок на виїзд з України.

"Сьогодні о 14-й годині завершилася акція протесту польських перевізників перед пунктом пропуску "Дорогуськ – Ягодин". Оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів в обох напрямках здійснюється у звичайному режимі. Просимо водіїв врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень" – йдеться у повідомленні.

Прикордонники зазначили, що до блокади через цей напрямок впродовж доби кордон перетинало 1200-1300 вантажівок. Тоді як під час акції протесту за добу на в'їзд в Україну оформляли 100-130 вантажних автомобілів, на виїзд – близько 30.

Нагадаємо, 6 листопада, польські перевізники розпочали акцію з перекриття пунктів пропуску на кордоні з Україною, а з 23 листопада повністю перекрили рух для вантажівок через пункт пропуску "Шегині".

Раніше на заблокованому польському кордоні створили штаб допомоги українським водіям, а поляки почали блокувати рух вантажівок з пальним та гуманітарною допомогою.

З 4 грудня пункт пропуску "Угринів – Долгобичув" відкрили для проїзду порожніх вантажівок на виїзд з України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.