Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський обласний будинок учителя

google.com.ua

Понеділок, 18 грудня 2023, 15:23

Облрада реорганізує Львівський обласний будинок учителя

Львівський обласний будинок учителя

У облраді підготували проєкт рішення про реорганізацію Львівського обласного будинку учителя та приєднання його до науково-педагогічної бібліотеки.

Про це йдеться у проєкті рішення, опублікованому на сайті Львівської обласної ради.

Львівська ОВА 13 грудня зареєструвала проєкт рішення на сайті Львівської обласної ради про реорганізацію КП ЛОР "Львівський обласний будинок учителя" шляхом приєднання до КЗ ЛОР "Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека", що знаходиться на вул. Зелена, 24 у Львові.

Зокрема, як йдеться у проєкті рішення, облрада вирішила приєднати Львівський обласний будинок учителя до обласної науково-педагогічної бібліотеки для "створення належних умов з задоволення освітньо-культурно потреб педагогічних працівників", а також враховуючи висновки комісій з питань освіти, науки та інновацій і з питань комунального майна Львівської облради.

Натомість будівлі Львівського будинку учителя на вул. Коперника, 42 облрада планує передати КЗ ЛОР "Львівська обласна мала академія наук учнівської молоді".

Крім цього, депутати планують доручити управлінню майном спільної власності облради створити комісію з реорганізації будинку учителя та затвердити нову редакцію статуту Львівської обласної науково-педагогічної бібліотеки.

"Забезпечити передачу майна, що знаходиться в оперативному управлінні (на балансі) КЗ ЛОР "Львівський обласний будинок учителя», в оперативне управління (на баланс) КЗ ЛОР "Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека".

Передати будівлі, що розташовані за адресою: м. Львів, вул. Коперника, 42, загальною площею 1420,4 кв.м в оперативне управління (на баланс) КЗ ЛОР "Львівська обласна мала академія наук учнівської молоді" – йдеться в проєкті рішення.

Додамо, також у Львівській облраді напрацювали проєкт рішення про зміну типу та перейменування Сокальської загальноосвітньої санаторної школи.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.