Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 20 грудня 2023, 09:45

У Київстарі зафіксували проблеми з мобільним зв'язком на заході і півдні України

Львів

У роботі "Київстар" виник збій у західних та південних областях України.

Про це повідомляє "Київстар" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 20 грудня, у роботі мобільного оператора "Київстар" виник збій − проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом у західних та південних областях.

"Наша мережа наразі на етапі стабілізації після масштабної хакерської атаки, тому все ще можуть виникати короткочасні складнощі в роботі послуг.

Так, зранку 20 грудня у ряді міст на заході й півдні України виникли складнощі із голосовим зв'язком і роботою мобільного застосунку "Мій Київстар" − йдеться у повідомленні.

У компанії наголосили, що наразі вони працюють над відновленням сервісів. 

Нагадаємо, зранку,12 грудня стався масштабний збій у роботі оператора мобільного зв'язку "Київстар".  Користувачі не могли здійснювати дзвінки і надсилати повідомлення, також не працював офіційний сайт оператора.

13 грудня у "Київстарі" частково відновили роботу послуг фіксованого зв`язку, а 14 грудня відновили домашній інтернет. Загалом роботи з відновлення зв’язку тривали до 19 грудня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.