Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Конюшинна, 4

city-adm.lviv.ua

Середа, 27 грудня 2023, 14:27

Бізнесмен з Дніпра збудує металобазу на вулиці Конюшинній у Львові

вул. Конюшинна, 4

Депутати міськради надали в оренду земельну ділянку на вул. Конюшинній, 4  підприємству з Дніпра.

Сьогодні, 27 грудня, на сесії Львівської міськради депутати прийняли ухвалу про надання ТзОВ "АВ Інвест груп" земельної ділянки в оренду на вул. Конюшинній, 4.

"За" проголосували 41 депутат.

Йдеться про земельну ділянку площею 2,9668 га на вул. Конюшинній, 4 в оренду терміном на 5 років для завершення будівництва та обслуговування будівель і споруд. Зараз на цій ділянці знаходиться будівля адміністративного корпусу.

Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на цю ділянку претендує великий забудовник з Дніпра, який хоче зводити тут та розвивати промислові об'єкти.

"Є ділянка, за яку йде батл дуже багато років. На сьогоднішній день один з підприємців з Дніпра готовий там збудувати велику металобазу, на скільки я знаю, конструкції, які потрібні для будівництва. Він говорить, чи можу я тут вкласти 5-10 мільйонів доларів, якщо мені не будуть заважати, а можу не вкладати, а поїхати в Тернопіль чи Франківськ" −  заявив Андрій Садовий.

Він зазначив, що ця ухвала є законною. Як вказано у пояснювальній записці до ухвали, сплата за оренду цієї земельної ділянки становитиме 1 200 000 грн на рік.

"Це в мене були на зустрічі підприємці з Дніпра і серед них дуже впливова людина, яка хоче велику частину свого бізнесу перенести до Львова. Я думаю, ми з цього можемо лише виграти, і податки, і робочі місця, ну і наявність металу" − додав Андрій Садовий.

За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ "АВ Інвест груп" зареєстроване більше 14 років тому у Дніпрі, та займається оптовою торгівлею металами та металевими рудами. Власником компанії є Гончаренко Володимир.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.