Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

lv.dsns.gov.ua

П'ятниця, 29 грудня 2023, 11:39

За оновленою інформацією у Львові постраждало 18 житлових будинків, в яких вибило більше 2 тисяч вікон

Львів

За словами міського голови Львова Андрія Садового у будинках на Сихові, куди влучила ракета, вибило більше 2 тисяч вікон та ще 450 у школах та садочку.

Про це повідомляє міський голова Львова Андрій Садовий у своєму прямому ефірі на сторінці у Facebook.

Сьогодні, 29 грудня, внаслідок ракетної атаки по Львові постраждало 15 людей, одна людина загинула. Також відомо про часткові руйнування житлових багатоповерхівках, трьох школах, садочку, а також пошкоджено багато автомобілів.

"Орієнтовно більше 2 тисяч вікон повилітало, це ми говоримо про 18 будинків. Це три школи, плюс садочок – це ще 450 вікон та дуже багато дверей" – розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні близько 5:30 год Львівщину атакували безпілотники, які влучили у об'єкт критичної інфраструктури. Пізніше, під час повітряної тривоги, яка тривала з 07:05 до 09:30 год, Львів зазнав масованої ракетної атаки.

За інформацією, станом на 10:30 год, у Львові загинула одна людина, а вибухова хвиля пошкодила більше 10 житлових будинків, три школи та дитячий садок. Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що комісія з надзвичайних ситуацій приймає рішення про повну компенсацію всіх втрат мешканцям.

Він також повідомив, що на відновлення пошкоджених житлових будинків у Львові знадобиться більше місяця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.