Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ракетні удари

П'ятниця, 29 грудня 2023, 13:45

Під час ранкової атаки окупанти влучили ракетою у інфраструктурний об'єкт на Дрогобиччині

ракетні удари

На місці працюють екстрені служби, жертв серед цивільного населення немає.

Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради.

Сьогодні, 29 грудня, вся Україна двічі була охоплена повітряною тривогою. Ворог здійснив неодноразовий запуск ракет і дронів та атакував різні області України. Не виключенням стала і Львівщина та зокрема Дрогобиччина.

"Внаслідок ворожих атак є пошкодження інфраструктурних об’єктів, жертви серед цивільного населення немає. На місці працюють екстрені служби. Інформація уточнюється" – йдеться у повідомленні.

Начальник Дрогобицької військової адміністрації Степан Кулиняк також написав на своїй сторінці у Facebook, що є влучання у інфраструктурний обʼєкт району. 

Нагадаємо, сьогодні, 29 грудня, під час повітряної тривоги російські окупанти випустили по території Львівщини безпілотники Shahed, які влучили в одне з промислових підприємств Львова.

Додамо, сьогодні близько 5:30 год Львівщину атакували безпілотники, які влучили у об'єкт критичної інфраструктури. Пізніше, під час повітряної тривоги, яка тривала з 07:05 до 09:30 год, Львів зазнав масованої ракетної атаки.

За інформацією, станом на 11:00 год, у Львові загинула одна людина, 15 – постраждали, а вибухова хвиля пошкодила більше 10 житлових будинків, три школи та дитячий садок. Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що комісія з надзвичайних ситуацій приймає рішення про повну компенсацію всіх втрат мешканцям.

Загалом під час сьогоднішньої масованої атаки російські окупанти випустили по території України 158 дронів Shahed та ракет різних типів, 114 з них збили сили ППО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.