Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

ua.korrespondent.net

П'ятниця, 15 березня 2013, 11:47

Прокуратура оскаржила незаконне розпорядження голови Пустомитівської райдержадміністрації

Голова Пустомитівської районної державної адміністрації порушив вимоги Земельного кодексу України та Кодексу України про надра, видавши незаконне розпорядження про передачу в оренду земельної ділянки на території Винничківської сільської ради в 2004 році, яке прокуратура оскаржила.

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львівщини.

В подальшому на його підставі суб’єкту господарювання, при відсутності спеціального дозволу на користування надрами, в оренду передано 40 га землі для видобутку торфу.

Зазначимо, що відповідно до вимог чинного законодавства розпоряджатись такими землями вправі лише Львівська обласна державна адміністрація.

Львівська міжрайонна прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері подала позовну заяву про визнання незаконним розпорядження голови Пустомитівської РДА та недійсним договору оренди землі до Господарського суду Львівської області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.