Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Укрзалізниця

Середа, 10 січня 2024, 12:33

Укрзалізниця задіяла 4 автобуси на маршрут Варшава - Рава-Руська, де поїзд не вийшов в рейс через негоду

Укрзалізниця

Польський рухомий склад не зміг вийти в рейс, тому автобуси везли пасажирів за розкладом поїзда, у тому числі прямо в аеропорт на шляху з України.

Про це повідомили на сторінці "Укрзалізниці" у Facebook.

У компанії повідомили, як залізничники мінімізують наслідки негоди для пасажирів.

"Задіяно автобуси для підстраховки. Так, понад 400 пасажирів розвезли в комендантську годину у Дніпрі та Києві, а на маршрут Варшава - Рава-Руська, де польський рухомий склад не зміг вийти в рейс, стали 4 автобуси, що везуть фактично за розкладом поїзда, у тому числі прямо в аеропорт на шляху з України" – йдеться у повідомленні.
 
Крім цього "Укрзалізниця" синхронізує пересадки, адже через масові обмерзання контактних мереж затримки виникли одразу в кількох регіонах, а низці приміських рейсів змінеили розклади й маршрути.
 
"Одним з оперативних рішень було також притримати поїзди далекого сполучення для пересадок з приміських, зокрема по Кривому Рогу, Дніпру, Києву та Львову. У Перемишлі ми також свідомо затримали відправку 3 своїх рейсів, щоб дочекатися 4 спізнілі польські поїзди з 660 українськими пасажирами" – додали у "Укрзалізниці".
  
Наразі 10 поїздів продовжують долати затримки у понад пів години. Жоден рейс не скасовано. Kyiv City Express та Dnipro City Express - чітко за графіком. Резервні локомотиви, вагони і навіть автобуси напоготові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.