Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 12 січня 2024, 10:29

У Львові контрактникам десантно-штурмових бригад та морської піхоти виплатять по 50 тисяч премії

Львівська міськрада

Виконком встановив одноразові доплати для львів'ян, які підписали контракт із військовими частинами десантно-штурмових бригад та морською піхотою.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 12 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення встановити одноразові доплати для мешканців Львова, які погодились підписати контракт із військовими частинами десантно-штурмових бригад та морською піхотою Військово-морських сил ЗСУ.

Йдеться про 50 тис. грн, які виплачуватимуться з міського бюджету Львова.

"50 тисяч гривень від громади Львова кожному, хто вирішив підписати контракт із військовими частинами Десантно-Штурмових військ та морською піхотою.

Таке рішення прийняли сьогодні на Виконкомі. Нехай це буде додатковою мотивацією та підтримкою для наших хлопців та дівчат, які вирішили стати на захист України" – заявив Садовий.

Нагадаємо, у грудні 2023 року депутати міськради затвердили програму соціального захисту дітей, батьки яких загинули внаслідок ракетних ударів зі сторони країни-агресора РФ.

Тоді ж у місті напрацювали нову комплексну програму підтримки ветеранів війни та родичів сімей загиблих захисників і захисниць України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.