Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

П'ятниця, 12 січня 2024, 12:09

Садовий шукає гроші на новий хірургічний корпус на Миколайчука

Андрій Садовий

У Львові розпочинають реалізацію проєкту будівництва високоспеціалізованих багатопрофільних корпусів Першого ТМО Львова.  

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

Відповідне рішення сьогодні, 12 січня, затвердили під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради. Воно передбачає старт юридичних процедур щодо проєкту та можливість залучення ресурсів від партнерів з різних країн світу.

"Це рішення відкриває нам можливість юридично правильно вибудувати співпрацю щодо зведення нового хірургічного корпусу площею 25 тисяч квадратних метрів. Йдеться про колаборацію великої кількості людей з різних точок світу, тому що ми хочемо зробити все правильно і мати найкраще обладнання, а для цього нам треба залучати міжнародні організації та благодійні кошти" – зазначив Андрій Садовий міський голова Львова.

За словами першого заступника міського голови Львова, Андрія Москаленка, проєкт пов’язаний насамперед з реабілітацією наших воїнів.

Нагадаємо, у грудні 2023 року у міськраді затвердили проєкт реконструкції будівлі ТМО №1 для потреб Центру ментального здоров’я.

Додамо, у Львові на Миколайчука облаштують модульний діагностичний центр.

Львівські депутати погодили будівництво нового 6-поверхового хірургічного корпусу в лікарні на Навроцького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.