Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

П'ятниця, 12 січня 2024, 15:15

У Львові планують виділити ділянку для будівництва школи та садочку на Пасічній

школа у Львові

У міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують затвердити земельну ділянку для будівництва закладів освіти на Пасічній.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 8 січня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують затвердити управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 269-М.

Згідно з документами, йдеться про ділянку площею 2,9064 га, на якій пропонують збудувати заклади освіти. Така пропозиція виникла через електронну петицію, яку мешканці зареєстрували ще у 2021 році, і яка набрала 500 голосів, необхідних для розгляду депутатами міськради. У березні 2023 року львівські депутати підтримали петицію "За проектування та будівництво школи на вул. Пасічній у м. Львові".

"Надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,9064 га, для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти на вул. Зеленій, 269-М" – йдеться у пояснювальній записці.

Нагадаємо, у тексті петиції йшлося про те, що квартал забудований багатоквартирними будинками, водночас на цій території немає жодного середнього освітнього закладу та жодного комунального дошкільного закладу.

Депутати погодили цю петицію та доручили міськраді розробити дорожню карту її реалізації: оголосити архітектурний конкурс, розробити техніко-економічне обгрунтування та бюджетування витрат на будівництво нової школи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.