Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візуалізація

проект

Середа, 17 січня 2024, 12:26

У Брюховичах хочуть збудувати готель з укриттям у SPA-центрі

візуалізація

3-поверховий готель планують звести одразу біля залізничної колії на вулиці Курортній.

Про це повідомили засіданні архітектурно-містобудівній ради.

У середу, 10 січня, на засіданні архітектурно-містобудівній ради обговорювали проект будівництва СПА-готелю з вбудованими приміщеннями громадського призначення на розі вул. Курортна – Отця Іздрика в смт. Брюховичі.

Територія проектування охоплює три земельні ділянки, які знаходяться у договорі суперфіцію., площами 0,14 га, 0,0123 га та 0,0278 га. Готель матиме три поверхи, згідно з візуалізацією тут передбачають 18 готельних номерів.

"На першому поверсі буде рецепція готелю, ресторан та конференц зали. Готель займає два поверхи, він досить невеличкий. Також є підземний поверх, у якому розташоване СПА" – повідомили на містобудівній раді.

Також до готелю запроектовані два заїзди та виїзди, через крутий спуск дороги зі сторони вулиці Курортної. 

Зазначимо, біля майбутнього готелю знаходиться залізнична колія, однак згідно з проектом більшість номерів виходитимуть на вулицю Іздрика, а у зоні найбільшого шумового дискомфорту облаштують паркінг.

Члени містобудівної ради наголосили на тому, що у готелі відсутнє укриття, однак доповідач зазначив, що саме СПА-центр, який знаходиться на підземному поверсі, під час повітряної тривоги планують використовувати для захисту гостей. Він пояснив, що там передбачені технічні кімнати, зокрема для зберігання брудного одягу, однак проблема може виникнути у кількості сидячих місць.

"Приміщення, які будуть використовуватися під укриття потрібно передбачити прямо в проекті, тому що там буде басейн і інші кімнати, в яких проводитимуть певні процедури. Навряд власники чи адміністрація пускатимуть туди людей з номерів під час тривоги" – наголосили члени містобудівної ради.

Замовником проекту є ТзОВ "МЗ Груп". За даними аналітичної системи YouControl фірма заснована в Києві 5 років тому і займається покриттям підлоги й облицювання стін. Власниками компанії є Медведчук Сергій та Чупира Борис.

Нагадаємо, висновок містобудівної ради повинен розглянути головний архітектор Львова Антон Коломєйцев. Він може погодити його і дати дозвіл на будівництво, або ж навпаки відмовити. 

Додамо, на початку січня цього року влада призупинила спірну забудову в Брюховичах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.