Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візуалізація

про

Четвер, 18 січня 2024, 13:08

Біля Винниківського лісу хочуть зубдувати новий ЖК з підземним паркінгом

візуалізація

На вулиці Рудакі планують збудувати 4-поверхові житлові будинки.

Про це повідомили засіданні архітектурно-містобудівній ради.

У середу, 10 січня, на засіданні архітектурно-містобудівній ради обговорювали проект будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованим підземним паркінгом по вул. Рудакі.

Територія проектування охоплює земельну ділянку площею 0,2 га.Будинок матиме 4 поверхи та підземний паркінг на 44 машиномісця. У житловому комплексі передбачено 42 квартири, які розраховані на 108 мешканців.

"На першому поверсі розраховані дві вхідні групи, також тут передбачають квартири для маломобільних груп населення. Наступні поверхи – це квартири, які орієнтовані під ділянку" – повідомили на містобудівній раді.

Також розробник проекту заявив, що на паркінгу передбачені приміщення подвійного призначення, яке використовуватимуть як укриття для мешканців. Крім цього, на території будинки буде дитячий майданчик.

Члени містобудівної ради наголосили на тому, що до будинків запроектований заїзд по крутому схилу, тому попросили перевірити радіус поворотів та кут нахилу дороги. 

Зазначимо, майбутній житловий комплекс зведуть на ділянці, яка розташована у зоні садибної житлової забудови.

Замовником проекту є Радковський Тарас. За даними аналітичної системи YouControl він є власником декількох львівських компаній, які займаються будівництвом та перевезеннями, серед них ТЗОВ "Катран-М", ТЗОВ "Тиверія" та приватне підприємство "БІЗНЕС-ГРУП КР".

Нагадаємо, у Львові на Пасічній збудують новий торговий центр з парковкою на 33 авто.

Додамо, у міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують затвердити земельну ділянку для будівництва закладів освіти на Пасічній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.