Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Гриневич

ДБР України

Вівторок, 23 січня 2024, 09:30

Суд арештував сина Ігоря Гринкевича з можливістю застави в 500 мільйонів гривень

Роман Гриневич

Роману Гринкевичу призначили тримання під вартою до 17 березня з альтернативою у вигляді застави розміром понад 500 мільйонів гривень.  

Про це повідомляє "Українська правда".

Печерський районний суд Києва відправив Романа Гринкевича, який фігурує у справі про постачання неякісного одягу для ЗСУ, під варту до 17 березня 2024 року з можливістю внести заставу понад 500 мільйонів гривень.

Прокури просили тримання під вартою через ризик того, що Гринкевич може вплинути на свідків або, скориставшись підробними документами, виїхати за кордон чи продовжуватиме вчиняти правопорушення. Просили заставу у розмірі 500 001 528 грн. 

"Сторона захисту не погодилась із клопотанням прокурора, назвавши обвинувачення безпідставними і просила застосувати  для Гринкевича цілодобовий домашній арешт.Щодо застави, за словами адвоката, внести вказану суму підозрюваний також не має можливості, адже всі його рахунки заблоковані" – йдеться у повідомленні.

Сам Гринкевич заявив, що заставу у вказаному адвокатами розмірі вносити не буде. Справу він назвав замовною та повідомив, що в Одесі перебував з робочими справами і планував повернутися в Київ. Про те, що його розшукують він дізнався начебто кілька днів тому.

Нагадаємо, 19 січня правоохоронці оголосили в розшук Романа Гринкевича, його підозрюють у справі про закупівлі Міністерства оборони, а вчора затримали його в Одесі, коли він намагавя виїхати за кордон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.