Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

світлофор

ФБ Львівавтодор

Вівторок, 23 січня 2024, 11:58

Ще на одній ділянці вулиці Городоцької змінили роботу світлофорів

світлофор

На ділянці від вул. Городоцька, 210 до перехрестя з вул. Ряшівською тепер "зелена хвиля" для світлофорів і можна проїхати без зупинок.

Про це повідомляє ЛКП "Львівавтодор" на своїй сторінці у Facebook.

Фахівці ЛКП "Львівавтодор" запустили режим координованого керування світлофорами "Зелена хвиля" на ще одній ділянці вул. Городоцької.

Наступний проєкт жорсткої координації роботи світлофорів на вул. Городоцька, який фахівці розробили та запустили на новому обладнанні, складається з таких світлофорних об’єктів:

– вул. Городоцька, 210;
– вул. Городоцька – вул. Самбірська – вул. Величка;
– вул. Городоцька – вул. Ряшівська.

Це означає, що зелений сигнал вмикається почергово на кожному світлофорному об’єкті, відповідно при дотриманні рекомендованого швидкісного режиму (максимальна швидкість руху, яка закладається в проєкті – 50 км/год) – відрізок від вул. Городоцька, 210 до перехрестя з вул. Ряшівською можна проїхати без зупинок.

"Може виникнути логічне питання: чому в координації не працює світлофор на перехресті вул. Городоцька – вул. Виговського та вул. Городоцька (“Київстар”). Щодо першого світлофорного об’єкта, то з 07:00 до 20:00 на вул. Городоцькій в напрямку виїзду з міста горить постійний зелений сигнал, тим самим розвантажуючи ділянку вул. Городоцька між вул. Виговського та вул. Сяйво. Щодо другого світлофорного об’єкта, то він працює в режимі виклику пішохідної фази" – зазначив начальник відділу транспортного планування, моделювання та організації дорожнього руху ЛКП "Львівавтодор" Тарас Мазур.

Аналогічні роботи проводяться щодо ще двох світлофорних об’єктів, а саме вул. Городоцька (біля жиркомбінату) та вул. Городоцька – вул. Народна. Тож незабаром можливі чергові зміни режимів роботи світлофорного регулювання на вул. Городоцькій.

Нагадаємо, у Львові на вулиці Городоцькій налаштували світлофори за принципом Зеленої хвилі світлофор Тепер автомобілі, які рушили на зелене світло біля "Привокзального ринку" без зупинки проїдудь три світлофори до перехрестя з вул. Кульпарківською.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.