Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 23 січня 2024, 14:30

У Львові хотіли незаконно приватизувати квартиру у центрі міста вартістю 4 мільйони гривень

Львів

Власник здійснив реєстрацію права приватної власності на підставі підробленого свідоцтва і продав цю квартиру мешканці Львова.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Прокурори Франківської окружної прокуратури міста Львова подали позов до суду про витребування із володіння фізичної особи на користь громади міста нерухомого майна.

"Прокурори виявили факт незаконного набуття права власності на квартиру, яка перебувала у державному житловому фонді та ніколи не приватизовувалась. Мова йде про двокімнатну квартиру загальною площею понад 57 кв м, яка знаходиться на одній із центральних вулиць Львова. Її вартість становить близько 4 млн грн" – йдеться у повідомленні.

У 2019 році державним реєстратором здійснено державну реєстрацію права приватної власності на вищевказане майно на підставі підробленого свідоцтва про право власності. Внаслідок чого з комунальної власності територіальної громади незаконно вибула зазначена квартира.

В подальшому "власник" продав цю квартиру мешканці Львова.

Судовий розгляд триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.