Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Воронецька (Бжезінська)

Фб Воронецької

Четвер, 25 січня 2024, 12:40

Депутатка Воронецька торік придбала авто Renault Megane

Ірина Воронецька (Бжезінська)

Торік депутатка Львівської міськради Ірина Воронецька (Бжезінська) заробила 112 тисяч гривень та придбала авто Renault Megane.

Про це йдеться у її декларації про доходи за 2023 рік.

Торік Ірина Воронецька (Бжезінська) задекларувала 112 492 грн загального доходу. Зокрема: 111 249 грн – зарплата у ТОВ "Дюна-Веста", 1 243 грн – гонорари у ТОВ "Книголав".

Чоловік депутатки, Євген Воронецький, отримав 20923 грн від зайняття підприємницькою діяльністю.

Воронецька, спільно з матір'ю Галиною Міщенко та сестрою Галиною Жидачевською, володіє квартирою площею 110 кв.м у Львові. Її чоловік власної нерухомості не задекларував.

Депутатка у липні 2022 року стала власницею авто Renault Megane 2009 року випуску, однак вартість автівки у декларації не вказана.

Також вона обходиться без готівки, цінних речей, забудов, рахунків у банках.

Зазначимо, Ірина Воронецька з квітня 2023 року стала депутаткою Львівської міськради від партії Європейська Солідарність замість Юрія Гриніва, який помер у січні минулого року.

Вона з 2022 року є начальницею відділу маркетингу ТОВ "Дюна-Веста", впродовж 2017-2022 років працювала менеджеркою з інтернет продаж ТОВ "Видавництво Старого Лева", а раніше була менеджеркою з продаж ПП "Адаптер – Україна" та заступницею директора комерційного департаменту ТзОВ "ТКС-Менеджмент".

У 2002 році депутатка працювала на посаді менеджера з реклами у ЗАТ "Видавнича група "Поступ", а у 2021-2022 роках була репортеркою відділу львівських новин ДП "Редакція газети "Поступ".

Воронецька навчалася на скульптора у Львівському державному коледжі декоративного і ужиткового мистецтва імені Івана Труша та у Інституті архітектури НУ "Львівська політехніка". Також отримала дипломи практичного психолога і фінансиста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.