Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

П'ятниця, 26 січня 2024, 11:35

Чиновники Козицького не отримуватимуть премії за покращення якості надання публічних послуг

Львівська ОВА

Цьогоріч чиновники Львівської ОВА не отримуватимуть премії за програмою покращення якості надання публічних послуг на 2024 рік.

Про це повідомила Львівська ОВА у відповідь на запит Варіантів.

У бюджеті Львівської області на 2024 рік не заклали жодних коштів на фінансування Програми покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади, яка затвердила Львівською обласною радою на 2020-2025 роки.

Натомість у 2023 році на цю програму заклали 60 млн грн.

"Департамент фінансів Львівської ОДА повідомляє, що на 2024 рік не затверджена Програма покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади і кошти на її реалізацію в обласному бюджеті не передбачені" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, ця програма фінансувалась у 2022 та 2023 роках, вона спрямована на забезпечення ефективної та якісної діяльності органів виконавчої влади – йдеться про утримання будівлі адміністрації та збільшення заробітної плати державних службовців в апараті та структурних підрозділах Львівської ОВА як надбавка за інтенсивність праці.

Нагадаємо, у грудні 2023 року голова Львівської ОВА Максим Козицький затвердив бюджет Львівщини на 2024 рік, у якому на обласні програми передбачили 1,6 млрд грн або 26% бюджету. Більшість з цих коштів – витрати на підтримку медикаментами, які не покриває НСЗУ, соціальні виплати для населення, підтримка молоді, обласного радіо та телебачення.

Крім цього, ще 28 млн грн спрямували на апарат Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.