Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Середа, 31 січня 2024, 15:24

На Львівщині затвердили план основних заходів цивільного захисту на 2024 рік

Львівщина

Максим Козицький затвердив план проведення основних заходів цивільного захисту Львівської області на 2024 рік.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 73/0/5-24ВА від 23 січня 2024 року.

Максим Козицький розпорядився затвердити план основних заходів цивільного захисту Львівської області на 2024 рік.

"З метою забезпечення захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та організації виконання заходів цивільного захисту області в 2024 році зобов'язую затвердити план основних заходів цивільного захисту Львівської області на 2024 рік" – йдеться у розпорядженні.

Козицький доручив начальникам районних військових адміністрацій, головам міських, сільських та селищних ОТГ розробити на основі зазначеного плану заходів плани основних заходів цивільного захисту відповідного місцевого органу виконавчої влади, виконавчого органу міської, селищної, сільської ради на 2024 рік згідно зі своїми повноваженнями.

План заходів складається з таких завдань:

- реалізація заходів щодо підготовки для участі у конкурсі проєктів Програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027 ГУ ДСНС України у Львівській області – до 30 липня 2024 року; 

- участь у підготовці та реалізації проєктів Програми польського співробітництва "Польська допомога" ГУ ДСНС України у Львівській області – до 25 грудня 2024 року;

відновлення об’єктів інфраструктури сфери життєзабезпечення;

ліквідація наслідків воєнних дій у населених пунктах та на територіях, що зазнали впливу засобів ураження;

- організація Дня цивільного захисту в закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, Тижня безпеки дитини в закладах дошкільної освіти – до 15 грудня 2024 року;

- проведення перевірок стану організації роботи з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки об’єктів на території Львівської області.

 

Нагадаємо, у січні 2023 року Максим Козицький затвердив план проведення в школах Львівщини військово-патріотичного виховання молоді та підготовки до військової служби.

Також у вересні 2022 року в області затвердили положення про введення режимів радіаційного захисту та рекомендації щодо поведінки населення у разі виникнення радіаційних аварій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.