Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Борислав

Понеділок, 29 січня 2024, 13:55

Мешканцям Борислава виплачуватимуть по 20 тисяч за підписання контракту із ЗСУ

Борислав

Депутати Бориславської міськради виплачуватимуть одноразову допомогу у 20 тисяч гривень кожному мешканцю, який підпише контракт із ЗСУ.

Про це повідомляє Бориславська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

На сесії Бориславської міської ради, яка відбулась 25 січня, депутати прийняли рішення про виплату з міського бюджету одноразової допомоги у розмірі 20 тисяч гривень за підписання контракту із ЗСУ.

"Депутати Бориславської міської ради прийняли рішення, яким затверджено Програму соціальної підтримки мешканців Бориславської територіальної громади, які підписали контракт для проходження військової служби у ЗСУ та інших військових формуваннях на 2024-2026 роки. Програма передбачає одноразову виплату в розмірі 20 тисяч гривень тим, хто зголосився укласти контракт на військову службу" – йдеться у повідомленні.

Виплати зможуть отримати особи, які зареєстровані у Бориславі або селах, що входять до складу Бориславської міської територіальної громади, – Попелі, Ясениця-Сільна, Уріж, Винники, Мокряни, Підмонастирок.

У міськраді Борислава наголосили, що така програма діяла і минулого року, проте виплата досі проводилась в розмірі 10 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.