Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Матківський

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 29 січня 2024, 14:51

Очільник управління капітального будівництва Львова обходиться без власної нерухомості та авто

Іван Матківський

В.о начальника управління капітального будівництва Львівської міськради Іван Матківський задекларував 533 тисячі гривень зарплати.

Про це йдеться у його декларації про доходи за 2022 рік.

У 2022 році Іван Матківський задекларував 533 880 грн зарплати у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Чиновник обходиться без власної нерухомості, натомість його дружина, Ірина Матківська, володіє квартирою у Львові площею 73,1 кв.м.

Також з 2019 року вона задекларувала авто Volkswagen Touran 2011 року випуску (вартість автівки у декларації не вказана).

У Матківського немає власного авто, забудов, рахунків у банках, власних фірм, цінних речей, проте він зберігає 5 000 євро готівки. 

Зазначимо, Іван Матківський з 4 квітня 2023 року виконує обов'язки начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради, а також з грудня 2019 року він є начальником управління інженерного господарства Львівської міської ради.

Впродовж 2017-2019 років Матківський очолював відділ капітального ремонту управління інженерного господарства міськради, а у 2008-2017 роках він перебував на посаді головного спеціаліста відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.