Генеральним директором Львівської кондитерської фабрики «Світоч» став Ярослав Гузей.
Про це повідомив кореспондент Варіантів.
Оскільки в Україні зараз економічна криза, новоспечений очільник планує виробництво нових ласощів, які для покупця в першу чергу будуть доступними.
«В нас є гарна програма інвестицій, тож ми також будемо збільшувати потужність підприємства й створюватимемо додаткові робочі місця. Зараз ми розробляємо нову лінію продукції, а для неї потрібно буде до сорока нових працівників», – розповів Ярослав Гузей.
За його словами, виробництво «Світоча» є сезонним, адже восени та взимку люди інтенсивно купують шоколад та інші ласощі, а влітку попит на них значно зменшується.
«Для абсолютно всіх виробників солодощів восени починається піковий період, адже люди готуються до новорічних свят. А навесні та влітку вони переходять на інтенсивне споживання інших продуктів. Тож у піковий період у нас на виробництві працює більше тисячі працівників», – зазначив Ярослав Гузей.
Зазначимо, що львівська кондитерська фабрика «Світоч» є другою на українському ринку за популярністю серед споживачів.
З 2012 року гендиректором «Світоча» був австралієць Джонатан Перрі. Сам Гузей раніше обіймав посаду гендиректора молочної компанії «Лакталіс».