Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутки

Четвер, 1 лютого 2024, 14:42

На Львівщині виявили перевізника, який нелегально курсував на маршруті Трускавець – Східниця

маршрутки

Йдеться про автобусний маршрут сполученням Трускавець – Східниця № 176.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

На Львівщині перевірили дотримання вимог автотранспортного законодавства під час випуску автобусів на лінію. Відтак перевірили роботу перевізників МПП "Транспортник" та МКП "Транс-Екіпаж".

Під час спільного рейдового огляду перевірили 25 транспортних засобів та зафіксували низку недоліків через неналежний технічний і санітарний стан транспортних засобів, які надають послуги з перевезення пасажирів.

«За підсумками виявили транспортні засоби перевізника МПП "Транспортник" з трафаретом автобусного маршруту № 176 Трускавець АС – Східниця, який згідно з чинним договором повинен обслуговувати перевізник ТОВ "ТРАНССІТІ". У зв'язку з цим, працівники відділу державного нагляду у Львівській області Державної служби України з безпеки на транспорті склали на підприємство МПП "Транспортник" два акти про порушення вимог статті 39 Закону України. За це передбачений штраф у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян"– зазначає директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

Нагадаємо, на Львівщині не можуть знайти перевізників для більше 20 автобусних маршрутів.

На Львівщині водій маршрутки перевозив пасажирів без дозвільних документів мар Йдеться про автобусний маршрут сполученням Львів (АС-2) - Забужжя.

Додамо, перевізника, який обслуговує автобусні маршрути Червоноградського району оштрафували за 9 порушень, а перевізників, які обслуговують автобусні маршрути Дрогобиччини оштрафували за 11 порушень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.