Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

СБУ у Львівській області

Вівторок, 13 лютого 2024, 11:37

На Львівщині депутат міськради незаконно продавав деревину

затримання

Правоохоронці затримали посадовця під час чергового відпуску деревини на майже 40 тисяч гривень.  

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.

СБУ на Львівщині затримала депутата однієї з міськрад регіону, який є діючим посадовцем лісогосподарського підприємства. Чоловік налагодив незаконну схему розкрадання лісопродукції у період воєнного стану.
  
"Свою "діяльність" зловмисник втілював прикриваючись посадою депутата, а користуючись службовим становищем начальника складу лісового господарства незаконно реалізовував сировину. Виводив ділок лісопродукцію поза обліками та без документального оформлення, а згодом продавав для власного збагачення" – йдеться у повідомленні.
 
Правоохоронці задокументували незаконну схему посадовця та затримали його під час чергового відпуску деревини на майже 40 тисяч гривень.
 
Під час обшуків у службових приміщеннях підприємства та за адресою проживання зловмисника виявили чорнову бухгалтерію, яка підтверджує протиправну діяльність та понад 1,2 млн готівки в гривневому еквіваленті, походження якої встановлюється.
 
Затриманому вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід - тримання під вартою.
 
Тривають слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності й інших осіб причетних до протиправної діяльності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.