Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

каналізаційна система

Четвер, 7 березня 2024, 09:15

На вулиці Брюховицькій протягом двох тижнів ситуативно обмежуватимуть рух

каналізаційна система

Проїзд обмежуватимуть через прокладанням мереж водопостачання і водовідведення.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Від сьогодні, 7 березня, і до 22 березня 2024 р, буде ситуативно обмежено проїзд приватного транспорту біля будинку №220 на вул. Брюховицька, у зв’язку з прокладанням мереж водопостачання і водовідведення.

"На сьогодні вул. Прилбицька і суміжні з нею вулиці є неканалізованими. Станом на зараз у цьому районі прокладені водопровідні мережі і залишається провести ще незначні роботи, після завершення яких мешканці вул. Прилбицької матимуть змогу приєднатися до централізованого водопостачання і водовідведення" – пояснили у ЛМКП "Львівводоканал".

На час проведення робіт, це фактично два тижні, буде обмежено рух транспорту. Тобто проїзд не перекриватимуть, лише можливі ситуативні обмеження в часі роботи техніки чи привезення матеріалів для робіт

Водіїв приватного транспорту просять, за можливості, оминати цей відрізок дороги. Громадський транспорту на цій вулиці не курсує.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.