Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Фб Львівської митниці

Вівторок, 19 березня 2024, 12:01

На кордоні з Польщею виявили контрабанду комп’ютерної техніки та обладнання

контрабанда

Митники затримали водія авто Mercedes-Benz, який намагався незаконно ввезти в Україну 251 одиницю комп’ютерного обладнання.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

У пункті пропуску "Шегині – Медика" митники затримали 42-річного мешканця Прикарпаття, водія авто Mercedes-Benz, який повертався в Україну із Польщі та намагався незаконно перемістити 251 одиницю комп’ютерного обладнання.

"В пункті попуску "Шегині – Медика" працівники митниці під час огляду автомобіля Mercedes-Benz виявили 251 одиницю комп’ютерного обладнання: комутатори, модеми, адаптери, системні блоки, навушники і ноутбуки. Цікаво, що водій – 42-річний мешканець Прикарпаття, повертався із Республіки Польща і для проходження митного контролю обрав смугу "червоний коридор". Однак громадянин вказав у декларації лише про наявність особистих речей" – йдеться у повідомленні. 

За цим фактом митники склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України). Санкція статті тягне за собою накладення штрафу в розмірі 30% вартості цих товарів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.