Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Львівська митниця

Середа, 27 березня 2024, 12:20

На кордоні з Польщею виявили контрабанду майже 400 одиниць різних автозапчастин

контрабанда

У "Шегинях" та "Рава-Руській" митники затримали двох мешканців Львівщини, які намагались перевезти дві партії незадекларованих автозапчастин.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

У пункті пропуску "Шегині – Медика" митники затримали 42-річну мешканку Львівщини, водійку авто Opel Vivaro, яка намагалася в багажному відділенні незаконно перемістити 345 оливних фільтрів до автомобіля з маркуванням Volkswagen Group.

Того ж дня в пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне", під час огляду авто, яке прибуло із Польщі, митники знайшли 59 підшипників та гальмівних дисків.

"Водій – 54-літній житель Львівщини, також обрав смугу спрощеного митного контролю і не вказав у декларації про жодну із запчастин" – йдеться у повідомленні. 

За цими фактами митники склали адмінпротоколи, відповідно до ч. 2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України) МКУ. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 30 відсотків вартості цих товарів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.