Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

контейнери для збору бляшанок

Фб Львівспецкомунтрансу

П'ятниця, 29 березня 2024, 14:05

У Львові встановили п'ять нових контейнерів для збору бляшанок на окопні свічки

контейнери для збору бляшанок

У Шевченківському районі розмістили 5 контейнерів зі збору бляшанок задля виготовлення окопних свічок на потреби ЗСУ.

Про це повідомляє ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЛКП "Львівспецкомунтранс" додатково встановило 5 додаткових баків на контейнерних майданчиках у Личаківському районі Львова для збору бляшанок, необхідних для виготовлення окопних свічок для ЗСУ.

Зокрема, баки для бляшаної тари встановили на сміттєвих майданчиках за адресами: вул. Ніжинська, 9, вул. Героїв Маріуполя, 23, вул. Запольської, 2¸ вул. Ялівець, 12, вул. Кутова, 10.

"Бляшанки – це основа окопних свічок. Їх використовують як корпус, в який потім закладають картонні смужки, просочені воском або парафіном. Бляшанки мають різну потужність та горіння, що робить їх практичними та зручними в польових умовах. У зимовий період бляшанки мають великий попит серед волонтерів, які виготовляють окопні свічки для наших захисників. Тому заохочуємо мешканців не викидати бляшану тару у контейнери для змішаних відходів, а викидати їх у відповідні баки" – заявили у ЛКП "Львівспецкомунтранс".

Як наголошують на підприємстві, потрібно залишати лише чисті бляшанки з твердим дном і стінками, як-от із-під горошку, кукурудзи, кормів для тварин тощо. Не треба викидати в ці контейнери банки з-під газованих й алкогольних напоїв.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.