Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пішохідний перехід

Четвер, 18 квітня 2024, 13:28

На перехресті вулиць Пирогівка – Пасічна у Львові облаштують пішохідні переходи

пішохідний перехід

Роботи планують виконати до середини червня цього року.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У вівторок, 16 квітня, міська комісія з безпеки дорожнього руху вирішила облаштувати два пішохідні переходи на перехресті вулиць Пасічна – Пирогівка у Львові.

"Цей район в останні роки активно забудовувався. Там постав великий житловий комплекс, на приватних ділянках збудовані приватні садиби. А інфраструктура там не була розвинена настільки добре, щоб вважати її комфортною та безпечною. Тож міська комісія з безпеки дорожнього руху підтримала рішення щодо облаштування там переходів.

Також між "зебрами" потрібно буде ще облаштувати частину тротуару. Всі переходи будуть доступні для маломобільних груп населення: окрім розмітки та знаків, тут буде пониження бордюрів та тактильна плитка" – заявив керівник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Іван Залуцький.

За його словами, роботи планують виконати до середини червня цього року.

Додамо, наприкінці березні цього року депутати Львівської міськради звернулися до міського голови Львова Андрія Садового з проханням облаштувати наземний пішохідний перехід на вул. Науковій, 92, напроти входу до ліцею №66.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.