Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Личаківський цвинтар

Четвер, 9 травня 2024, 13:36

АМКУ виявив змову на тендері з охорони територій кладовищ Львова

Личаківський цвинтар

АМКУ виявив змову двох учасників тендеру з закупівлі на послуги з охорони територій кладовищ Львова у 2021 році.

Про це повідомила пресслужба Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет розпочав розгляд справи зі змови ТОВ "Кодекс Безпеки" та ТОВ "Гас Груп" щодо участі в аукціоні з закупівлі на послуги з охорони територій кладовищ Львова.

Йдеться про тендер, який ще у 2021 році оголосило ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" у системі Prozorro загальною вартістю 1 975 590 грн. У торгах взяли участь лише дві фірми – ТОВ "Кодекс Безпеки" та ТОВ "Гас Груп".

"Визнати дії ТОВ "Кодекс Безпеки" та ТОВ "Гас Груп" під час участі у процедурі закупівлі, яку проводило ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" м. Львова, порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, яке передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 ЗУ "Про захист економічної конкуренції" у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів" – йдеться у повідомленні.

Наступний розгляд цієї справи відбудеться 16 травня.

 

Додамо, у квітні цього року АМКУ виявив змову двох учасників тендеру з закупівлі продуктів харчування для закладів освіти Сокальщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.