Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Хімрезерв-Львів

google.maps

Середа, 22 листопада 2023, 09:30

АМКУ оштрафував Хімрезерв-Львів за плагіат упаковки

Хімрезерв-Львів

Львівське підприємство повинно заплатити 158 400 грн. штрафу за недобросовісну конкуренцію.

Про це повідомила пресслужба Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет України оштрафував ТОВ "Хімрезерв-Львів" за використання у господарській діяльності оформлення упаковки розчинників марок 647 та 646, схожого із оформленням упаковки аналогічної продукції виробництва ТОВ "Кіровоградпостач".

Під час розгляду справи встановлено, що ТОВ "Кіровоградпостач" використовував відповідне оформлення у господарській діяльності раніше за ТОВ "Хімрезерв-Львів".

Згоди на використання схожого оформлення ТОВ "Кіровоградпостач" ТОВ "Хімрезерв-Львів" не надавало.

Зважаючи на сукупність отриманих доказів, АМКУ ухвалив рішення визнати дії ТОВ "Хімрезерв-Львів" порушенням, передбаченим статтею 4 Закону України "Про захист від недобросовісної конкуренції" та накласти на відповідача штраф у розмірі 158 400 грн.

За даними аналітичної системи YouControl ТОВ "Хімрезерв-Львів"засноване майже 18 років тому та зареєстроване на вул. Городоцькій 174А у Львові. Підприємство займається виробництвом основних органічних та неорганічних хімічних речовин. Власником фірми є Половинець Сергій Олександрович.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.