Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

uanews.kharkiv.ua

Понеділок, 15 квітня 2013, 14:28

Опалювальний сезон у Львові поки триває

Розпорядження про припинення опалювального сезону у Львові ще не підписано.

 

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

Це зумовлено прогнозами гідрометцентру про холодну температуру в місті цієї ночі. Завтра ж, відповідно до нових прогнозів, буде прийматись рішення щодо припинення чи продовження подачі опалення в помешкання львів’ян.

«Сьогоднішня ніч обіцяє бути достатньо холодною, тому я ще не підписував розпорядження про припинення опалювального сезону. Завтра ми отримаємо найсвіжішу інформацію і приймемо кінцеве рішення. Я очікую, що на завтра можна буде таке розпорядження вже підписати, щоби вже з вечора можна було ввійти в інший режим роботи. Але це не буде стосуватися шкіл, наших поліклінічних  установ, лікарняних установ. Якщо є потреба, там ще опалення можна буде продовжити.  Це все залежить від температури», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, раніше перший заступник міського голови Олег Синютка запевняв, що опалювальний сезон у Львові триватиме до потепління.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.