Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

chas.cv.ua

Середа, 17 квітня 2013, 16:03

Прокуратура запобігла незаконній приватизації землі на 20 млн грн

Прокуратура Львівської області запобігла незаконному вибуттю з державної та комунальної власності 1 133 га земель, вартістю яких - 20 мільйонів гривень.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура попередила протиправне вибуття з державної та комунальної власності 1133 га земель вартістю 20 млн грн. З незаконного володіння вже повернуто 960 га земель вартістю понад 18 млн грн.

Загалом, правоохоронці розпочали 9 кримінальних проваджень, скасували 62 рішення органів місцевого самоврядування та виконавчої влади із земельних питань та притягнули до відповідальності 135 посадових осіб, з яких 43 - органів контролю.

Окрім цього, в частині здійснення представницької діяльності прокурорів в земельній сфері пред’явлено позовів на суму майже 83 млн грн.

Наразі, у провадженні судів перебуває 200 справ за позовами прокурорів щодо земель площею 843 га та вартістю 115 млн грн.

Уже задоволено 55 позовів на суму 8 млн грн, реально виконано судових рішень на суму 2,3 млн грн.

Нагадаємо, що 15 квітня прокуратура Львівщини повернула громаді 152,5 га землі, яку у вересні 2011 року незаконно передали у приватну власність у Пустомитівському районі.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.